Tel.: +31 (0)511 401 238 | Email: info@wam-miniaturen.com

Privacy Policy

Algemene verordening gegevensbescherming

De hieronder vermelde algemene verordening gegevensbescherming zijn geldig voor:

Winny Huizing
WAM miniaturen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Feanhout 6, 9269 VL Feanwalden
KVK: 24225100

Het doel (doelen) waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen:
Wij verzamelen gegevens van personen met als doel u te (kunnen) bereiken door middel van email, telefoon en/of adresgegevens. Dit laatste is dan met name voor het verzenden van een product. Wij verzamelen deze gegevens omdat wij dan ook verzendlabels kunnen maken bij PostNL. Wij verzamelen deze gegevens om het des gewenste product te kunnen leveren.

Wie ontvangen deze persoonsgegevens:
De persoonsgegevens worden op geen enkele manier gedeeld met anderen. Echter gebruiken wij wel de adresgegevens om, wanneer dit nodig is, een verzendlabel via PostNL te maken, zodat wij uw product kunnen verzenden. Dit geldt echter alleen voor de adresgegevens, email adres wordt niet doorgegeven, tenzij u dit aangeeft, zodat u uw product kan volgen.

Hoe lang blijven de gegevens bestaan en recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens:
De gegevens blijven bestaan voor eventuele vlotte afhandeling bij een volgende bestelling. Echter wanneer u graag de gegevens verwijderd wilt hebben, gaan wij hier uiteraard mee akkoord. Dit wordt dan ook direct aangepast in ons systeem. U kunt dit dan doorgeven via de mail en/of via telefonisch contact. Indien een u uw gegevens wil bekijken, dan kunt u dit via mail en/of telefonisch contact doorgeven. Dit geldt ook voor verandering van situatie (verhuizing) etc. Wilt u, nadat wij de gegevens ontvangen hebben, alsnog dat de persoonsgegevens worden verwijderd, dan passen wij dit direct aan binnen ons systeem.

Is de persoon wettelijk verplicht om bij ons gegevens door te geven:
U bent niet verplicht uw gegevens bij ons door te geven. Echter is het voor ons dan niet mogelijk om onze producten te maken en te versturen. Het is wel mogelijk dat u eenmalig uw gegevens door geeft en u daarna uit ons systeem wordt gehaald. Dit kunt u dan aangeven tijdens het contact wat wordt gelegd middels email en telefoon.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookie disclaimer Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door bij uw eerste bezoek in de banner onderaan de pagina de knop ‘Weiger cookies’ aan te klikken. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Als u doorklikt op de website zonder een keuze te maken, dan geeft u daarmee impliciet toestemming om cookies te plaatsen.

Als u nog vragen en/of klachten heeft over ons privacy beleid, neem dan contact met ons op.

© 2020 WAM miniaturen | Ontwerp WebSpinner.